Taxi Breda met extra service en goede zorg

Taxi Breda voor elke inwoner uit onze mooie stad. Taxicentrale Taxi Bouricius onderscheidt zich door de extra service die wij verlenen. Wij geven om onze klanten. Taxi Bouricius is gespecialiseerd in vervoer van en naar luchthavens.

Als jij in onze taxi zit, zorgen wij goed voor jou. Dorst? Een flesje water staat altijd paraat. Taxi in Breda nodig? Reserveer nu bij Taxi Bouricius.

De voordelen van Taxi Bouricius

  • De klant staat centraal
  • Verzorgde auto’s
  • Veilig en snel vervoer
  • Gespecialiseerd in luchthavenvervoer
  • Extra service, zoals paraplu's en bagagehulp
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Taxi Breda tarieven

De prijzen verschillen per reisbestemming. Taxi Breda tarieven is afhankelijk van de duur van de rit, aantal personen en de plek van bestemming. Wil je precies weten hoeveel je moet betalen voor een taxirit naar bijvoorbeeld Schiphol met vier personen? Neem dan telefonisch contact op met Taxi Bouricius.

Taxi Bouricius is de kwaliteits-taxi van Breda en omgeving

taxi breda

Hoe neem je contact op?

Heb je meer vragen over de tarieven of wil je informatie over de voorwaarden? Dat kan via ons contactformulier. Bellen kan via ons 06-nummer 06 121 165 35 of normale telefoonnummer 07 654 192 83. Je mag ons ook een e-mail sturen als dat beter uitkomt: info@taxibouricius.nl. Wij geven je graag antwoord op al je vragen.

Zo reserveer je voor een taxi in Breda

Een taxibus in Breda gezocht? Taxi Bouricius brengt je waar je maar wil. Heerlijk ontspannen op vakantie naar Thailand? Huur een taxi uit Breda. Geen gedoe met treinen en ander openbaar vervoer. Niet geïrriteerd raken door de drukte op de parkeerplaatsen en een torenhoge prijs betalen bij de parkeerautomaat. Ga voor comfort, goede service en veiligheid. Vraag een taxibus aan en reserveer direct.

Taxi Breda Schiphol

Graag een taxi vanuit Breda naar Schiphol gewenst? Niet alleen vervoert Taxi Bouricius jou naar Schiphol maar ook naar alle andere luchthavens in Nederland. Denk aan: Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Groningen. Daarnaast rijden wij onze klanten ook naar luchthavens over de grens, zoals in Duitsland en België.

Snel een taxi Breda

Heb jij snel een taxi nodig in Breda of omgeving? Stuur ons dan direct een bericht via het reserveringsformulier of bel ons. De chauffeur haalt je op bij de afgesproken plek en op jouw gewenste tijdstip. Vervolgens kom jij snel, veilig, droog en comfortabel aan op de plek van bestemming.

Taxi Breda 24/7

Onze taxi Breda is 24/7 beschikbaar. Daarnaast is Taxi Bouricius dag en nacht telefonisch bereikbaar. Dus nachtelijke ritten naar Breda, Eindhoven of een andere Nederlandse stad wordt gemakkelijker. Terwijl de taxichauffeur rijdt naar jouw volgende afspraak, kun jij comfortabel bijslapen. Welk tijdstip dan ook: wij staan voor jou klaar.

Taxi Bouricius zorgt er voor dat je altijd veilig, droog en comfortabel op de plek van bestemming komt

Taxicentrale met service

Taxicentrale Taxi Bouricius wordt geleid door Jaco Koppe. Hij heeft liefde en passie voor het taxi rijden. Jaco vindt service en kwaliteit erg belangrijk. Hij zorgt uitstekend voor zijn taxi’s, taxibussen én klanten. Wanneer het regent, krijg je van ons een gratis paraplu mee. Zodat je droog op die belangrijke zakelijke meeting arriveert.

Goedkope taxi Breda

Er is nog een reden waarom een taxirit met Taxi Bouricius zo fijn is. Namelijk: een goedkope taxi in Breda. Wij zijn een van de goedkoopste taxibedrijven van Breda en omgeving. Vandaar dat veel inwoners van Breda ons kiezen als vervoerder. Vlieg je binnenkort naar je vakantiebestemming? Taxi Bouricius rijdt je naar het vliegveld.